Disclaimer


Aansprakelijkheid
FedBeton heeft met grote zorgvuldigheid deze website samengesteld. De Federatie geeft evenwel geen garanties wat de actualiteit, de accuraatheid, correctheid, volledigheid of geschiktheid van de erin opgenomen informatie. Zij kan dan ook niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die het gevolg zou zijn door fouten of weglatingen.

Voor de informatie op deze site geldt dus een niet-aansprakelijkheidsbeding.

Deze FedBeton-site bevat links naar andere websites die interessant kunnen zijn voor de bezoekers van onze site. FedBeton is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die gelinkte sites.

Auteursrecht
De informatie, documenten en publicaties op deze site mogen enkel voor niet-commerciële doeleinden en mits duidelijke bronvermelding (via de verwijzing naar de url van deze website www.fedbeton.be verveelvuldigd en openbaar gemaakt worden.

Privacyverklaring
Op de webserver worden logbestanden bijgehouden. Dat zijn bestanden op waarin wordt bijgehouden welke bezoeker, op welk tijdstip welke pagina's heeft bezocht. Op basis van die logbestanden vindt regelmatig een analyse plaats van de aard van het bezoek aan de FedBeton-website. : hoeveel bezoekers heeft de site per maand, welke pagina's worden het meest bezocht en door wie, en met welke browser.

De informatie in de logbestanden wordt niet gebruikt voor welk commerciëel doel dan ook en wordt niet doorgegeven aan derden. Op de site zijn soms formulieren terug te vinden waar bezoekers informatie moeten geven zoals hun naam, e-mailadres en/of andere gegevens. Die gegevens worden alleen gebruikt om het verzoek van de bezoeker optimaal af te handelen en met hem of haar in contact te kunnen komen. Persoonlijke gegevens zoals naam, worden gebruikt voor het beheer van de site (statistieken) en worden niet aan derden doorgegeven of publiek gemaakt.

Op de FedBeton-site wordt gebruik gemaakt van cookies. Dat zijn kleine bestandjes die op de harde schijf van uw PC bewaard worden. Zij bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen enkel om uw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. Zo wordt bijvoorbeeld uw voorkeurstaal onthouden zodat u niet telkens uw taalkeuze moet aanduiden bij een volgend bezoek aan onze site. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browser indien u dat wenst. Hou er dan wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan onze site minder vlot kan verlopen.