Voordelen

De voordelen van stortklaar beton zijn legio


Het beton wordt op bestelling kant en klaar geleverd op de werf op het gewenste tijdstip en in de gevraagde hoeveelheid.

Door gebruik te maken van stortklaar beton wordt de organisatie van werf aanzienlijk vereenvoudigd, zowel naar het optimale gebruik van de beschikbare ruimte als naar de planning van de werken.

In de professionele betoncentrales is de nodige kennis en know-how aanwezig om een beton te ontwerpen dat voldoet aan alle gestelde eisen, zowel naar stabiliteit en duurzaamheid als naar verwerking.
FedBeton streeft ernaar om haar leden te informeren over de vernieuwingen in de sector en hun steeds de meest actuele informatie aan te bieden.

Beton heeft de unieke eigenschap dat het kant en klaar, en dus vloeibaar, kan geleverd worden en dus in elke vorm kan geplaatst worden op de bouwplaats. Dit geeft aan de ontwerper en ook aan de uitvoerder ongekende mogelijkheden in de vormgeving of in de uitvoering van de meest ingewikkelde vormen.

Voor elke fase in het bouwproces kunnen aangepaste samenstellingen geleverd worden. Funderingen, wanden, balken, kolommen, vloeren, waterdichte constructies, zichtbeton, …

FedBeton werkt mee aan verschillende opleidingen en informatiedagen die tot doel hebben om zowel de producenten als de gebruikers van beton de juiste kennis bij te brengen, om beton op een juiste manier voor te schrijven, te produceren, te plaatsen.