Logo Fedbeton
Home Sitemap Print Members
divider
Links Version française
 
 
boxtopleft   boxtopright
boxtopleft boxtopright
 
 
boxtopleft   boxtopright
 
title-arrowMembers login
 

login :

pwd :

Paswoord vergeten ?

Nog geen lid of sponsor ? Vraag om gecontacteerd te worden!

 

01 juli 2010

Inhoud:

Nieuwe veiligheidspictogrammen

Het pictogram evolueert, FedBeton informeert

Nieuwe pictogrammen, nieuwe gevarenklassen, nieuwe labels... Het van kracht worden van het nieuwe classificatie – en labelingssysteem van chemische producten zal de gewoontes van ondernemingen, voor wat het labelen betreft, aanzienlijk veranderen. Dit zal zich laten voelen in de handel of simpelweg in het gebruik van chemische producten. Daarom wil FedBeton u hierover informeren opdat u voorbereid bent op deze belangrijke verandering.

meer weten...

 
Niet te missen :

DVD Opleiding “Betonmixer Chauffeur » en Nieuwe veiligheidsfiches FedBeton

Het aantal arbeidsongevallen in de sector van het stortklaar beton (SB) is in de voorbije jaren in aanzienlijke mate afgenomen. Moet men daarom dan victorie kraaien? Meer en meer taken worden door de sector van het SB inderdaad uitbesteed aan ondernemingen of zelfstandige onderaannemers waarvan de gegevens aangaande de ongevallen nauwelijks of niet goed gekend zijn. Het is dan ook niet overbodig om herinnerd te worden aan de elementaire regels op het vlak van veiligheid via campagnes met affiches, opleidingen, of multimedia oplossingen.

meer weten...


Mijn werf, mijn centrale, mijn pomp, mijn mensen eren…

U hebt ongetwijfeld de talrijke nieuwe publicaties van FedBeton opgemerkt die de laatste maanden zijn verschenen. Allemaal zijn ze in aanzienlijke mate opgesmukt met foto’s van betonmixer chauffeurs op werf, van betonpomp bedienaars of centralisten begaan met hun specifieke activiteit of meer in het algemeen van werven in uitvoering.

meer weten...


Réservé aux membres Druk InfoFlash   Réservé aux membres Imprimer l'InfoFlash

 

cosmo, time & security systems
Print
Federatie voor Stortklaar Beton • Lombardstraat 42 • 1000 Brussel • T +32 2 735 01 93 • info@fedbeton.be