Logo Fedbeton
Home Sitemap Print Members
divider
Links Version française
 
 
boxtopleft   boxtopright
boxtopleft boxtopright
 
 
boxtopleft   boxtopright
 
title-arrowMembers login
 

login :

pwd :

Paswoord vergeten ?

Nog geen lid of sponsor ? Vraag om gecontacteerd te worden!

 

Infobeton.be bestaat – deze partner vraagt niet liever dan ons van dienst te mogen zijn !!

Infobeton.be doet een deel van uw communicatie. Wij zijn ervan overtuigd dat sommige leden dat nog niet wisten of de mogelijkheden onvoldoende kennen.

Infobeton.be is het platform dat zich ontfermt over de communicatie omtrent het beton naar het grote publiek toe ; daarbij worden uiteraard de belangrijkste – en vaak miskende – voordelen van beton telkens op het voorplan geplaatst. Infobeton.be doet dus de generieke promotie van het beton.

Recentelijk werd een dossier beton gepubliceerd op twee professionele sites die gelinkt zijn aan KNACK en aan VIF l’EXPRESS.

http://ikgabouwen.knack.be/bouwen-renovatie/dossiers/dossier-beton/

http://jevaisconstruire.levif.be/construire-renovation/dossiers/dossier-beton/

Indien U een mooi project (groot publiek) in de kijker wenst te plaatsen en daarover wil communiceren, laat ons dat dan weten...het kan mogelijk het voorwerp uitmaken van een persconferentie ter plaatse met een kleine groep gespecialiseerde journalisten of van een artikel in de gespecialiseerde magazines. Het spreekt vanzelf dat er in dat laatste geval dan ook mooie foto’s nodig zijn om de tekst te vergezellen en het geheel allure te geven. Een reden te meer om daar de volgende weken even over na te denken en die foto’s desgevallend te maken op een zomerse dag.

Verken hier de website van infobeton.be

Print
Federatie voor Stortklaar Beton • Lombardstraat 42 • 1000 Brussel • T +32 2 735 01 93 • info@fedbeton.be