Logo Fedbeton
Home Sitemap Print Members
divider
Links Version française
 
 
boxtopleft   boxtopright
boxtopleft boxtopright
 
 
boxtopleft   boxtopright
 
title-arrowMembers login
 

login :

pwd :

Paswoord vergeten ?

Nog geen lid of sponsor ? Vraag om gecontacteerd te worden!

 

Hartelijke wensen voor 2012 aan onze Sponsors!

Zonder haar sponsors zou FedBeton niet dezelfde Federatie zijn !

Na een intensief jaar van noeste arbeid lijkt ons een woord van dank aan onze Sponsors zeker op zijn plaats. Dank zij hun ondersteuning is de werking van de Federatie in aanzienlijke mate creatiever kunnen worden.

Inderdaad, creativiteit vergt middelen – en middelen komen niet enkel van de leden maar ook van de firma’s die toenadering zoeken tot de actoren van de sector via een sponsorship aan FedBeton. Trouwens, inbreng is niet altijd enkel en alleen een kwestie van geld – ook de ervaring en de kennis die onze sponsors ons ter beschikking stellen is absoluut een meerwaarde in aanvulling op hun financiële ondersteuning.

Wij nemen deze gelegenheid te baat om hen voor beiden hartelijk en oprecht te danken in naam van alle leden van FedBeton.

Onze sponsors zijn in alfabetische volgorde :

www.aspiravi.be

Aspiravi N.V. investeert in, realiseert en exploiteert projecten voor de productie van hernieuwbare energie. Het gaat hierbij voornamelijk over windenergieprojecten, biomassa-installaties en biogasmotoren.
Aspiravi bestaat uit een multidisciplinair team van ervaren en gedreven medewerkers. Het team volgt elk project van bij de start tot de exploitatie (projectontwikkeling, engineering, investeringen, realisatie en exploitatie) waardoor het garant staat voor kwaliteitsvolle projecten. De voorbije jaren heeft Aspiravi heel wat projecten gerealiseerd en aldus een stevige reputatie opgebouwd in de sector van de hernieuwbare energie.
De aandeelhouders van Aspiravi zijn 95 gemeentes.
Nogmaals onze dank aan Geert en Hélène.

www.dammancroes.com

De N.V. Damman-Croes ontwerpt en produceert volledige betoncentrales die standaard kunnen zijn of op de wensen van de klant kunnen worden afgestemd. Bovendien installeert de firma aparte machines en componenten of werkt ook oplossingen uit die kant-en klaar voor gebruik zijn eens geleverd. Aanpassingen en moderniseringen van bestaande betoncentrales behoren ook tot de activiteiten van Damman-Croes.
Damman-Croes bekommerd zich over het ganse project, beginnende met de voorstudie, een degelijke analyse over het fabriceren tot en met het op de locatie assembleren, het opstarten van de centrale en diensten na verkoop.
Damman-Croes heeft daartoe een ruim team van experts te harer beschikking. 
Damman-Croes is dan ook sinds 1872 actief! 

www.dukasfinance.com

DuKas Finance is een advieskantoor opgericht in 2005. DuKas Finance biedt op financieel vlak een volledige dienstverlening aan zelfstandigen, vrije beroepen, ondernemingen, bedrijfsleiders en particulieren.
De medewerkers zijn op en top professionals die naast een gedegen opleiding en ervaring, geleerd hebben uw taal te spreken. Bovendien worden de financiële adviseurs bijgestaan door specialisten in de verschillende deelgebieden. Deze experts behoren tot de beste in hun domein en kunnen uit een jarenlange ervaring putten.
De dienstverlening van Dukas Finance is gekenmerkt door 3 fundamentele principes : objectief en onafhankelijk advies, op maat uitgewerkte oplossingen, een proactieve aanpak. 

www.macben.be

Macben is actief sinds 1992 en verdeelt materiaaltestapparatuur voor de bouw.
Gebaseerd op een gedegen after sales, een mobiele hersteldienst, een ruim aanbod vervangtoestellen, een eigen kalibratiedienst en een grondige kennis van de labowereld in de bouwsector kan Macben u zeer goed bijstaan bij de aankoop van meettestapparatuur.
Meer dan 8000 artikelen zijn in te delen in hoofdgroepen: granulaten, bitumen, beton, staal, bodems en veiligheid.

www.mantruckandbus.be

MAN Truck & Bus N.V. is de Belgische invoerder van bedrijfswagens, touringcars en bussen van de merken MAN en Neoplan. Het bedrijf werd opgericht in 1980 en is gevestigd in Kobbegem (Asse).
MAN Truck & Bus verzorgt de invoer, verkoop, marketing en after sales. Daarnaast staat er een uitgebreid servicepalet ter beschikking van de klanten : financieringsformules (leasing, renting op korte en lange termijn), onderhoudscontracten op maat, chauffeursopleidingen, 24u-service, wisselstukken en componenten.
De invoerder werkt intensief samen met een dealernet samengesteld uit vijf eigen filialen (MAN Brabant, MAN Hainaut, MAN Antwerpen, MAN Namur, MAN Tournai) en meer dan 25 zelfstandige verkoop- en servicepartners. Het klantenbestand bestaat uit nationale en internationale transportondernemingen, de bouwsector, overheidsorganisaties en eigen-rekeningklanten.
ISO 9001 gecertificeerd staat MAN voor innovatie, betrouwbaarheid, dynamisme en openheid. In België stelt MAN rechtstreeks 137 mensen tewerk en realiseert een omzet van 128 miljoen EUR.
8

www.mapei.com

Mapei werd in 1937, opgericht in Milaan en is vandaag de dag de grootste producent ter wereld van lijmen en producten voor de bouw.
In de jaren zestig maakt Mapei een begin met de internationalisering om zo goed mogelijk aan de lokale eisen te kunnen voldoen en de transportkosten tot een minimum te beperken.
Tot op heden, bestaat de industriële groep van Mapei thans uit 63 zustermaatschappijen met 57 fabrieken verdeeld over 5 continenten in 26 verschillende landen.
Daarnaast heeft Mapei een uitgebreid technisch-commercieel netwerk gerealiseerd in de belangrijkste landen ter wereld, dat zorgt voor een krachtige klantenservice en advies ter plaatse op de bouwplaats. Deze service wordt met name gewaardeerd door architecten en bouwvakkers.
Onze sector kent Mapei natuurlijk als leverancier van een brede waaier van hulpstoffen voor beton en mortel.

www.mbsroeselare.be

MBS Transportbanden is al sinds meer dan 10 jaar een gerenomeerde partner voor het plaatsen en onderhouden van interne en externe transportsystemen.
Dankzij haar vakkundig en dynamisch team is MBS in staat snel en doeltreffend producten te leveren en diensten te verstrekken.
Om er enkele te noemen : confectie op maat en montage van rubberen en kunstoffen transportbanden, onderhoudsopdrachten om het gebruik van de transportband te optimaliseren, het opstellen en uitvoeren van een onderhoudsplan via periodiek onderhoud alsook een logistieke functie indien er machines of installaties dienen gedemonteerd, verhuisd of gewoon verplaatst dienen te worden.
De materialen gaan van transportbanden tot rollen en riemverbinders, schakelbanden en afschrapers, enz.

SANY werd opgericht in 1989. Nu nog geen 15 jaar later heeft SANY 5 vestigingen in China en 4 R&D afdelingen in America, Duitsland, India en Brazilië. SANY staat genoteerd in de “Wereld Top 500” van de meest kredietwaardige ondernemigen.
SANY is een multinational en absoluut een duizendpoot. Betonmachines, kranen, transportbanden, machines voor wegeniswerken, windturbines, betonpompen met gieken tot 66, 72 en 86 meter lang,....SANY heeft het allemaal. Uiteraard heeft de firma naast de fabricage en levering van machines allerhande daarop afgestemde diensten na verkoop. Daartoe beschikt SANY over 15 logistieke depots met reserve-onderdelen over de ganse wereld.
Na de aardbeving en tsunami in Japan en de daaruit volgende kernramp begin dit jaar, stelde SANY één van haar betonpompen met een giek van 62 meter ter beschikking om grote hoeveelheden water te storten op één van de kernreactoren van de kerncentrale van Fukushima en zo te voorkomen dat de ramp nog grotere proporties kreeg.

www.wam.be

In België is de WAM Bulk Handling Machinery gevestigd te Laarne.
WAM Bulk Handling Machinery N.V. is de Belgische dochteronderneming van de WAMGroup met hoofdzetel in Cavezzo, Noord-Italië.
WAM Bulk Handling Machinery is sinds 1996 actief op de Belgische markt en kent een continue groei. WAM BHM commercialiseert componenten, zoals kleppen, filters, schroeven, mengers, sluizen, beladingsbalgen, persschroeven, trillers, trilbodems welke door WAM SpA, TOREX, Roncuzzi, OLI, SPECO, FLITECH, EXTRAC, MAP geproduceerd worden.
Om de verkoop te ondersteunen heeft WAM BHM de nodige testfaciliteiten in België, waar het doseertoestellen, bevochtigers, schroeven en mengers kan laten werken met uw referentieproduct. Voor grotere of meer specifieke testen kan het putten uit een pool van testunits of een test uitvoeren bij andere partners in de groep.
Verschillende componenten zijn in Laarne op voorraad aanwezig: kleppen, trillers, over-onderdrukventielen, beluchters, filters, sluizen. Mengers kunnen op heel korte termijn vanuit Italië geleverd worden.
De WAMGroup heeft wereldwijd circa 2000 werknemers, 8 productgroepen en 16 productiebedrijven.

Print
Federatie voor Stortklaar Beton • Lombardstraat 42 • 1000 Brussel • T +32 2 735 01 93 • info@fedbeton.be