Logo Fedbeton
Home Sitemap Print Members
divider
Links Version fran├žaise
 
 
boxtopleft   boxtopright
boxtopleft boxtopright
 
 
boxtopleft   boxtopright
 
title-arrowMembers login
 

login :

pwd :

Paswoord vergeten ?

Nog geen lid of sponsor ? Vraag om gecontacteerd te worden!

 

Matexpo 2015

Matexpo is dé internationale vakbeurs bij uitstek voor machines en materieel voor de bouwnijverheid, de industrie en het milieu. De uitgelezen afspraak dus voor alle professionals uit de bouwsector en de industrie ! Matexpo vindt plaats in Kortrijk Xpo van 2 tot en met 6 september 2015.

Onze sponsor MAN is daar aanwezig en kijkt ernaar uit om iedereen uit de sector van het stortklaar beton daar te verwelkomen op zijn stand. Lees hieronder de mededeling van MAN.

Als onbetwist markleider in de bouwsector is MAN uiteraard te vinden op deze vakbeurs met een stand in Hall 5 (standnummers 520-522). Op een oppervlakte van meer dan 500 m² worden alle productnieuwigheden en innovaties uitgebreid voorgesteld aan de bezoeker.

In het kader van '100 jaar MAN Truck & Bus' heeft MAN duidelijk iets te vieren tijdens Matexpo. Zo is het dit jaar exact 100 jaar geleden dat de eerste MAN bedrijfsvoertuigen van de band rolden, een gegeven dat u als bezoeker aan de MAN stand zeker niet zal ontgaan.

De nodige aandacht gaat bovendien ook naar onze MAN Solutions, de merknaam die onze verschillende serviceproducten groepeert. Deze producten worden gecommercialiseerd via een uitgebreid netwerk van officiële MAN concessiehouders.

Dacht u de voertuigen enkel statisch te kunnen bewonderen op Matexpo ? Toch niet ! Voor de tweede maal in de geschiedenis van Matexpo kunt u terecht op de demopiste op het “Ei van Kortrijk”, gelegen op de wandelafstand van de beursterreinen. Hier kunt u de MAN trucks uitgebreid aan de tand voelen, op een off-road terrein om U tegen te zeggen.

Ook onze sponsor AHS is aanwezig op deze Kortrijkse machinebeurs met een stand. Lees hieronder de mededeling van AHS.

Print
Federatie voor Stortklaar Beton • Lombardstraat 42 • 1000 Brussel • T +32 2 735 01 93 • info@fedbeton.be