Logo Fedbeton
Home Sitemap Print Members
divider
Links Version française
 
 
 
title-arrowMembers login
 

login :

pwd :

Paswoord vergeten ?

Nog geen lid of sponsor ? Vraag om gecontacteerd te worden!

 

Beton - veelzijdig

Stortklaar beton - een veelzijdig product

Beton is als bouwmateriaal al duizenden jaren gekend en wordt nog steeds gewaardeerd omwille van zijn sterkte en duurzaamheid.Beton wordt dan ook gebruikt in alle mogelijke toepassingen, van een kleine woning tot de hoogste torengebouwen, van een parkeerplaats tot de langste viaducten, van een vijvertje in de tuin tot een waterzuiveringsstation; kortom : het is een veelzijdig en uitermate duurzaam bouwmateriaal.

De technische middelen die tegenwoordig beschikbaar zijn voor de productie en de kwaliteitscontrole van beton, maken het mogelijk om voor elk probleem een oplossing te vinden, voor elke toepassing een aangepast beton te ontwerpen, te produceren en te leveren.

De betoncentrales van de leden van FedBeton zijn uitgerust met de meest vooruitstrevende apparatuur, zoals computergestuurde doseerinstallaties om beton met de hoogste nauwkeurigheid te produceren. De best beschikbare technieken worden aangewend om in optimale omstandigheden te werken met veiligheid en milieuzorg als uitgangspunt.

Voor de uitvoering kunnen eveneens de aangepaste middelen ingezet worden, zoals betonpompen, slipform-pavers, glijbekistingen…

 

Template1

BlokHoog1_3

Federatie voor Stortklaar Beton • Lombardstraat 42 • 1000 Brussel • T +32 2 735 01 93 • info@fedbeton.be